Vodeći smo hrvatski proizvođač ženskih, muških i dječjih kupaćih kostima. Osnovan 1990. godine u Kamanju kod Karlovca, na području poznatom po tekstilnoj industriji.

Visoka kvaliteta našeg asortimana rezultat je obiteljske tvrtke sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u izvozu i proizvodnji za poznate europske brendove kao što su Maryan Mehlhorn, Sunflair, Protective, Colmar, Dolce & Gabbana...

Posvećeni smo ideji da naši kupaći kostimi budu prilagođeni vašem stilu i obliku tijela uz zajamčenu visoku kvalitetu i izdržljivost naših proizvoda. Za profinjenu, elegantnu i odvažnu ženu.

...

 

50% naših proizvoda plasirano je maloprodajom u vlastitim PLETIX dućanima i veleprodajom na domaćem  tržištu, a izvoz kontinuirano seže diljem Europe kao i šireg međunarodnog tržišta.

Kao vodeći brend na domaćem tržištu, naši kupaći kostimi nošeni su i na godišnjem izboru za Miss Universe, Miss Sporta, Miss Turizma i drugim izborima ljepote.

Svake godine naši trendovi i dizajn izviru iz vodećih modnih sajmova kao što je Interfiliere u Parizu, na kojima sudjelujemo i kao izlagač.

Lightbox by Lokesh Dhakar